AutoCAD

AutoCAD is nu een collectie van AutoCAD Architecture, Mechanical, Electrical, MEP, Plant 3D, MAP 3D, -Raster Design en veel meer.

AutoCAD is nog altijd de meest gebruikte 2D en 3D tekensoftware. Werk met het bekende en vertrouwde AutoCAD DWG formaat.
"AutoCAD 2019 jaar abonnement", goedkoopste keuze als je de software langer dan 8 maanden gebruikt. Met automatische verlenging, zodat je zorgeloos bezig kunt zijn met je werk.
Op zoek naar de voordeligste keuze voor 2D tekenwerk? Kies dan AutoCAD LT

De vertrouwde AutoCAD software

AutoCAD is nog steeds de meest verkochte CAD software ter wereld. Kies voor deze volledige 3D versie van AutoCAD indien u voornamelijk 3D tekenwerkzaamheden heeft. Autodesk AutoCAD helpt ontwerpers beter communiceren met hun klanten, dankzij prachtige 2D en 3D ontwerpen. Maak deze ontwerpen efficiënt en snel met Autodesk AutoCAD. 

  • Creëer en deel fantastische ontwerpen met de verbeterde AutoCAD tools. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verbeterde PDF import.
  • De TrustedDWG technologie zorgt ervoor dat de AutoCAD bestanden altijd uitwisselbaar zijn met andere Autodesk programma's.
  • AutoCAD is verkrijgbaar op bijna alle platformen! Niet enkel op desktop of laptop, maar ook op uw tablet of smartphone!
 

AutoCAD op uw tablet of telefoon

Gemakkelijk uw ontwerpen delen, aanpassen of communiceren met klanten? Dat kan nu met AutoCAD Mobile (voorheen AutoCAD 360 Pro) en zit gratis bij een AutoCAD abonnement. AutoCAD Mobile is eenvoudig te downloaden vanaf het Autodesk Account, de apple app store, of de google play store. Daarna kunt u AutoCAD Mobile activeren met uw eigen Autodesk ID.


Het AutoCAD Abonnement

De flexibele manier om AutoCAD te kopen is het AutoCAD abonnement. Met het abonnement kunt u nu heel eenvoudig en goedkoop aan de slag met AutoCAD. Het abonnement geeft u toegang tot de nieuwste versie van AutoCAD, wanneer en waar u deze maar nodig heeft! Schaal eenvoudig uw licenties op of af afhankelijk van uw behoefte!

 

De Autodesk AutoCAD software zit ook in de volgende producten: