BIM360 Team

Er komen geen producten overeen met de selectie.

BIM 360 Team

Samenwerken en ontwerpen voor professionals in Architecture & Engineering

Gebruik nu de cloud-gebaseerde tool voor AEC ontwerpteams om samen te werken. BIM 360 Team zorgt voor meer efficiënte communicatie tussen architecten, ingenieurs en alle belanghebbenden van een project, op één centrale plek. Gebruikers kunnen meer dan 100 soorten bestanden bekijken (2D en 3D tekeningen en modellen, excel bestanden, PDF, etc). U kunt ze delen en beoordelen vanaf elk (mobiel) apparaat en vanuit elke web browser.
Login en maak een account aan op http://team.bim360.com.

 

Voordelen BIM 360 Team

 • Werk overal en altijd samen aan uw project met het hele team.
 • Maak snelle, meer efficiënte beslissingen.
 • Deel en bekijk modellen meteen ter plaatse, vanaf elk apparaat.
 • U vindt de meest recente versie van documenten en bestanden meteen terug.
 • Bekijk de vorige versies van uw bestanden en krijg een overzicht van het verloop van het project.
 • Maak sneller beslissingen, omdat u informatie vanaf de werf of uw leverancier binnen enkele seconden ter beschikking hebt.

 

Hoe werkt het samenwerken met BIM 360 Team?

 1. U koopt een abonnement BIM 360 Team. U krijgt 500Gb opslag in de cloud per licentie. Iedere gebruiker met een licentie heeft toegangsrechten en beheer rechten. Hierin zitten ook alle middelen om gebruikers aan te maken die geen licentie nodig hebben.
 2. Op een beveiligde fileserver in de cloud maakt u projecten-mappen aan waarin u al uw bestanden bewaart. Dit kunnen tekeningen, excel sheets, PDF bestanden, etc. zijn, of één van de overige 100 bestands-formaten. De laatste versies van uw bestanden staan altijd op die plaats.
 3. Voor ieder project geeft u bepaalde mensen toegang tot het project (of delen ervan) met een email en een wachtwoord. (zij hebben geen licentie nodig, denk bijvoorbeeld aan toeleveranciers die tekeningen of specificaties nodig hebben of een medewerker die op de werf rondloopt.)
 4. Vanaf een willekeurige plek kan de aangewezen persoon met een internet browser tekeningen, sheets of andere zaken openen en bekijken, zonder zich zorgen te moeten maken misschien niet de laatste versie te raadplegen! Dit kan allemaal met een PC, tablet, telefoon,... kortom: alle apparaten waarmee u toegang tot internet heeft. (Er zijn ook apps op Android en IOS)
 5. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld opmerkingen zetten bij een tekening, die onmiddellijk beschikbaar is voor de ontwerper.