Revit LT

Ga goedkoop BIMmen met Revit LT

Met Autodesk AutoCAD Revit LT kunt u de ontwerpen in een virtuele omgeving creëren en bekijken, waardoor u beter inzicht krijgt in het gebouw en daarmee nog beter uw  ideeën kan communiceren met de opdrachtgevers.

Revit LT of Revit

De keuze voor Revit of Revit LT is afhankelijk van wat u met de software wil gaan doen. Het grootste verschil tussen beide programma’s betreft het samenwerken in één model. Gelijktijdig samenwerken in één model met meerdere mensen is mogelijk in de volledige Revit versie maar niet in de LT versie. Verder zitten er in de volledige versie functionaliteiten voor Elektra en Leidingtekenwerk. Deze zitten niet in de LT versie.

Als u met Revit LT wil renderen kunt u dat doen in de Cloud met cloudcredits. In de volledige versie van Revit zit dit in het programma zelf. Voor de meeste kleine tot middelgrote tekenbureau’s is Revit LT een perfecte oplossing. Eenmaal gewend aan BIM kunt u heel eenvoudig doorgroeien naar bijvoorbeeld een AEC Collection. Hierin zit de volledige versie van Revit, naast heel veel andere software, waarmee u al uw werkzaamheden kunt stroomlijnen. Dus ook met het oog op de toekomst is Revit LT de beste investering!