Cursus Rhino

 

Wilt u weten of er Subsidiemogelijkheden zijn voor de cursussen die je wilt volgen, kijk dan hier en zoek bij uw vakgebied of er subsidies of fondsen zijn waar je gebruik van zou kunnen maken.
Bij metaalbewerking, zie je bijvoorbeeld "OOM"

 


 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Voor iedereen een Rhino cursus op zijn of haar niveau!

Bent je een beginnende professional of heb je juist al wat ervaring? Je volgt een opleiding op jouw niveau. Tijdens de klassikale cursussen leer je de basisprincipes van het ontwerpen met Rhino. De e-Learning training bestaat uit vele uren cursusmateriaal, waardoor je zelf je niveau kunt bepalen. 

e-Learning Rhino

We hebben een unieke e-Learning methode voor al onze cursussen met o.a. films, Plugin in je CADsoftware, Tips&Tricks, Chat functie. In een wetenschappelijk onderzoek is uitgezocht hoe mensen het best leren. Met deze kennis zijn de trainingen ontwikkeld. Zie in anderhalve minuut hoe dit werkt.

Klassikale Rhino cursus

Voor Rhinoceros bieden wij u een basistraining, welke twee werkdagen duurt. Op dag 1 leert u de basisfuncties van het programma en op dag 2 de meer geavanceerde functies. Na afloop van deze tweedaagse training bent u dus in staat om sneller tot betere reultaten te komen, iets wat uw workflow zeker ten goed zal komen!

Cursuslocaties

CADkoop 
Brieltjenspolder 28 B
4921 PJ Made (NB) 

Routebeschrijving

CAD & Company
Vrijheidweg 40
1521 RR Wormerveer (NH)

Routebeschrijving

Design8
Edisonstraat 24
4004 JL Tiel

Routebeschrijving

CADkoop locatie      Trainingslocatie Wormerveer